Parohia Bobâlna, în sărbătoare

de | iun. 2, 2015

În a doua zi de Rusalii, de sărbătoarea Sfintei Treimi, parohia Bobâlna din Protopopiatul Dej a îmbrăcat haine de sărbătoare. Credincioșii, în frunte cu preotul paroh Marius-Vasile Abrudan, au sărbătorit hramul locașului de cult.
În aceast an, la Sfânta Liturghie au slujit toți preoții care au făcut misiune de-a lungul anilor în această parohie. Este vorba de preoții Dacian Șanta din parohia Sângiorz-Băi, Marcel Agrișan de la parohia Cetatea Fetei din Florești și Mircea Dragoș de la parohia Coplean.
Cuvântul de învățătură a fost rostit de părintele Marcel Agrișan care a vorbit mai întâi despre momentele minunate petrecute în această parohie. Apoi a evidențiat locurile din Sfânta Scriptură unde se vorbește despre Sfânta Treime.

“Ziua a fost una încărcată de emoții și de bucurie. La sfârșitul Sfintei Liturghii, fiecare preot a simțit nevoia să transmită credincioșilor un mic cuvânt în amintirea anilor petrecuți în parohia Bobâlna”, a declarat pentru Radio Renașterea paroh Marius-Vasile Abrudan.

 

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...