Peste 180 de tineri în cele trei tabere organizate de către Liga tinerilor creștini ortodocși Dej și Protopopiatul Ortodox Dej

de | sept. 5, 2019

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, perioada verii a fost una plină de activități duhovnicești desfășurate la ,,umbra” Bisericii lui Hristos pentru tinerii din Protopopiatul Dej. În această vară, peste 180 de tineri au participat în cele trei tabere organizate de către Liga tinerilor creștini ortodocși Dej și Protopopiatul Ortodox Dej.

Taberele coordonate de către Pr. Adrian Sintioan și Pr. Vlad-Cristian Todoran au avut un program diversificat format din activități educative, recreative și duhovnicești. Fiecare zi de tabără a debutat prin rugăciunile rostite de către toți participanții, micul dejun, discuții duhovnicești cu preotul taberei (Pr. Mihai Bodnariuc și Pr. Mircea Oprea), activități sportive, jocuri în echipă, precum și alte activități coordonate de către tinerii voluntari.

Prin intermediul acestor tabere, tinerii au reușit să se implice într-un mod activ în atelierele desfășurate de către voluntarii L.T.C.O.R. Dej, cei care au coordonat atelierele de cruciulițe, brățări, prim-ajutor, chitară, fetru, pictură pe tricouri, gastronomie, litografie, sport, experimente, etc.

Dragostea voluntarilor și implicarea lor, i-au determinat pe tineri să se bucure din plin de fiecare clipă:

,,Această tabără m-a ajutat să mă regăsesc. Mereu când plec din tabără – simt că sunt mai bun și că mă apropiu de Dumezeu. A fost o tabără reușită în care am reușit să-i cunosc mai bine pe voluntari dar și pe ceilalți tineri” – A. (participant tabără)

Progamul fiecărei tabere s-a încheiat prin tradiționalul foc de tabără, însoțit de cântecele la chitară și diplomele pe care fiecare participant le-a primit ca și răsplată în urma implicării în cadrul activităților.

Preot Costinel Șoaită, Biroul de Presă al Protopopiatul Ortodox Român Dej

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...