Premierea Concursului „Lăsați copiii să vină la Mine”, în Parohia „Nașterea Domnului”

de | iun. 19, 2016

La  Parohia Ortodoxa „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca, păstorită de preoții Nicolae Buda și Ciprian Taloș, duminică, 19 iunie 2016, a avut loc premierea participanților la Concursul literar-religios „Lasați copiii să vină la Mine!”, Ediția a X-a 2016.

La acest concurs, au participat elevii din clasele V-VIII care au adus prin lucrările lor, mulțumire lui Dumnezeu, dăruindu-I cuvinte frumoase, sub forma unei rugăciuni sau a unei scrisori în care au așezat pe hârtie gândurile lor sincere si inocente de copii. Elevii au fost felicitați în fața Sfântului Altar de către preoții parohiei, care le-au oferit diplome și cărți religioase. Cele mai bune lucrări vor fi publicate in foaia parohiei, ™Troița”

Tot duminică, a avut loc premierea elevilor merituoși  din clasele a VIII -a, de la Școala „Constantin Brâncuși” din Cluj- Napoca. A fost un moment emoționant pentru absolvenții ciclului gimnazial, pentru care,  biserica aceasta, a fost timp de 8 ani, locul unde s-au rugat, au venit  la slujbe, dar  și în orele de religie, paricipând la activități și întâlniri interesante și instructive, care au contribuit la educația lor moral -religioasă.
Aceste evenimente vorbesc despre o conlucrare firească între biserică, școală și familie, arătând grija și iubirea pentru cei care, mai târziu, prin muncă și seriozitate, vor reprezenta cu cinste aceste trei instituții.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...