Premierea Concursului „Lăsați copiii să vină la Mine”, în Parohia „Nașterea Domnului”

de | iun. 19, 2016 | Activități parohiale

La  Parohia Ortodoxa „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca, păstorită de preoții Nicolae Buda și Ciprian Taloș, duminică, 19 iunie 2016, a avut loc premierea participanților la Concursul literar-religios „Lasați copiii să vină la Mine!”, Ediția a X-a 2016.

La acest concurs, au participat elevii din clasele V-VIII care au adus prin lucrările lor, mulțumire lui Dumnezeu, dăruindu-I cuvinte frumoase, sub forma unei rugăciuni sau a unei scrisori în care au așezat pe hârtie gândurile lor sincere si inocente de copii. Elevii au fost felicitați în fața Sfântului Altar de către preoții parohiei, care le-au oferit diplome și cărți religioase. Cele mai bune lucrări vor fi publicate in foaia parohiei, ™Troița”

Tot duminică, a avut loc premierea elevilor merituoși  din clasele a VIII -a, de la Școala „Constantin Brâncuși” din Cluj- Napoca. A fost un moment emoționant pentru absolvenții ciclului gimnazial, pentru care,  biserica aceasta, a fost timp de 8 ani, locul unde s-au rugat, au venit  la slujbe, dar  și în orele de religie, paricipând la activități și întâlniri interesante și instructive, care au contribuit la educația lor moral -religioasă.
Aceste evenimente vorbesc despre o conlucrare firească între biserică, școală și familie, arătând grija și iubirea pentru cei care, mai târziu, prin muncă și seriozitate, vor reprezenta cu cinste aceste trei instituții.

Ultimele articole

Credința, pe tabla de șah

Credința, pe tabla de șah

Dacă ar fi să-l „definesc” pe părintele Ovidiu Gavrea printr-un cuvânt (în măsura în care oamenii pot fi „definiți” prin unul sau mai multe cuvinte), i-aș spune „Părintele Bucurie”. Sau „Părintele Dragoste”. Sau „Părintele Prieten”. Și nu cred că este cineva, dintre...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...