Preoții din Protopopiatul Dej, la colindat

de | dec. 21, 2015

Cu câteva zile înainte de marele praznic al Crăciunului, preoții din Protopopiatul Dej s-au adunat în ceată de colindători și au pornit să aducă vestea Nașterii Domnului la Centrul Eparhial. Prima gazdă la care au colindat a fost Părintele Mitropolit Andrei, care i-a primit cu multă căldură, le-a transmis un cuvânt duhovnicesc și le-a împărțit daruri.

De asemenea, colindătorii au popisit și în casa Preasfințitului Părinte Vasile Someșanul, a părintelui Exarh Dumitru Cobzaru, și s-au închinat în Catedrala Mitropolitană.

În drumul spre casă, au vizitat noua Facultate de Teologie din Cluj-Napoca și i-au colindat pe reprezentanții Consiliului Județean Cluj.

„Mulțumesc preoților că și de această dată au dat dovadă că suntem o adevărată familie”, a transmis pentru Radio Renașterea, protopopul Dejului, părintele Ioan Buftea.

 

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...