Preoții din Protopopiatul Dej, la colindat

de | dec. 21, 2015 | Activități parohiale

Cu câteva zile înainte de marele praznic al Crăciunului, preoții din Protopopiatul Dej s-au adunat în ceată de colindători și au pornit să aducă vestea Nașterii Domnului la Centrul Eparhial. Prima gazdă la care au colindat a fost Părintele Mitropolit Andrei, care i-a primit cu multă căldură, le-a transmis un cuvânt duhovnicesc și le-a împărțit daruri.

De asemenea, colindătorii au popisit și în casa Preasfințitului Părinte Vasile Someșanul, a părintelui Exarh Dumitru Cobzaru, și s-au închinat în Catedrala Mitropolitană.

În drumul spre casă, au vizitat noua Facultate de Teologie din Cluj-Napoca și i-au colindat pe reprezentanții Consiliului Județean Cluj.

„Mulțumesc preoților că și de această dată au dat dovadă că suntem o adevărată familie”, a transmis pentru Radio Renașterea, protopopul Dejului, părintele Ioan Buftea.

 

 

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...