Prezență arhierească în Parohia Bobâlna

de | aug. 14, 2015 | Activități parohiale

Comunitatea parohială din localitatea Bobâlna a avut bucuria de a-l primi, în seara zilei de 13 august, cu două zile înainte de marele praznic al Adormirii Maicii Domnului, pe Mitropolitul Clujului. Ierarhul a slujit de la ora 18:00, alături de un dobor de preoți, paraclisul Maicii Domnului. De la Centrul Eparhial Înaltpreasfințitul Andrei a fost însoțit de părintele inspector Nicolae Buda și părintele Bogdan Chiorean, de la Centrul de îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie”.

Credincioșii prezenți în număr mare la slujbă au fost înștiințați de Înaltpreasfințitul Andrei cu privire la 3tragedia prin care trec familiile tinere din zilele noastre. În acest context Părintele Mitropolit a  menționat că Maica Domnului suferă și se întristează pentru suferințele prin care trec familiile tinere, care se lovesc din ce în ce mai mult de problema divorțului.

La finalul slujbei,  părintele paroh Abrudan Marius a mulțumit Înaltpreasfințitului Părinte Andrei,  pentru prezența în parohia, fiind prima slujba la care Ierarhul a slujit de când acesta este preot slujitor în parohia Bobâlna. Înainte de plecare Înaltpreasfinția Sa a binecuvântat și i-a miruit pe  toți credincioșii prezenți la slujbă.

Ultimele articole

Credința, pe tabla de șah

Credința, pe tabla de șah

Dacă ar fi să-l „definesc” pe părintele Ovidiu Gavrea printr-un cuvânt (în măsura în care oamenii pot fi „definiți” prin unul sau mai multe cuvinte), i-aș spune „Părintele Bucurie”. Sau „Părintele Dragoste”. Sau „Părintele Prieten”. Și nu cred că este cineva, dintre...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...