Comunitatea parohială din localitatea Bobâlna a avut bucuria de a-l primi, în seara zilei de 13 august, cu două zile înainte de marele praznic al Adormirii Maicii Domnului, pe Mitropolitul Clujului. Ierarhul a slujit de la ora 18:00, alături de un dobor de preoți, paraclisul Maicii Domnului. De la Centrul Eparhial Înaltpreasfințitul Andrei a fost însoțit de părintele inspector Nicolae Buda și părintele Bogdan Chiorean, de la Centrul de îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie”.

Credincioșii prezenți în număr mare la slujbă au fost înștiințați de Înaltpreasfințitul Andrei cu privire la 3tragedia prin care trec familiile tinere din zilele noastre. În acest context Părintele Mitropolit a  menționat că Maica Domnului suferă și se întristează pentru suferințele prin care trec familiile tinere, care se lovesc din ce în ce mai mult de problema divorțului.

La finalul slujbei,  părintele paroh Abrudan Marius a mulțumit Înaltpreasfințitului Părinte Andrei,  pentru prezența în parohia, fiind prima slujba la care Ierarhul a slujit de când acesta este preot slujitor în parohia Bobâlna. Înainte de plecare Înaltpreasfinția Sa a binecuvântat și i-a miruit pe  toți credincioșii prezenți la slujbă.