Primii colindători, la redacția Radio Renașterea

de | dec. 11, 2015 | Actualitatea religioasă

Astăzi, 11 decembrie 2015,  am primit colindători la Radio Renașterea,  veniți  tocmai de departe.  Cu obraji îmbujorați, chipuri senine si glasuri de clopoței, imbrăcați cuminte in strai popular, o ceată de copii veseli s-a oprit la noi in prag.

Elevii Școlii Gimnaziale  „Zaharia Boiu’’ din Sighișoara , însoțiți de d-na profesor Alina Cioloca, ne-au umplut inimile de bucurie sfântă  și ne-au urat Sărbători Binecuvântate , alături de cei dragi.

DSC05141Colindul lor s-a auzit la radio și  va sălășui multă vreme în sufletele noastre,   izvor de mângâiere pentru noi si ascultători, acum in preajma sărbătorii Nașterii Domnului.  În plus, Moș Crăciun a venit mai devreme , tot de la Sighișoara, si a adus  daruri pentru toți.

Cele mai prețioase, insă, ramân colindele si gândurile bune, privirea sinceră a copiilor si nădejdea intr-o lume mai bună pentru ei.

Mulțumim, dragi copii, mulțumim, doamna profesor pentru  surpriza frumoasă , Sărbători Binecuvântate tuturor!   Să auzim numai de bine!

Ultimele articole

Ziua Culturii Naţionale, sărbătorită la Cluj-Napoca

Ziua Culturii Naţionale, sărbătorită la Cluj-Napoca

De Ziua Culturii Naționale și a comemorării marelui poet Mihai Eminescu, la 172 de ani de la nașterea sa, la Cluj-Napoca a avut loc un eveniment religios și cultural-artistic, în prezența reprezentanților cultelor religioase din municipiu, a autorităților civile și...