Primii colindători, la redacția Radio Renașterea

de | dec. 11, 2015

Astăzi, 11 decembrie 2015,  am primit colindători la Radio Renașterea,  veniți  tocmai de departe.  Cu obraji îmbujorați, chipuri senine si glasuri de clopoței, imbrăcați cuminte in strai popular, o ceată de copii veseli s-a oprit la noi in prag.

Elevii Școlii Gimnaziale  „Zaharia Boiu’’ din Sighișoara , însoțiți de d-na profesor Alina Cioloca, ne-au umplut inimile de bucurie sfântă  și ne-au urat Sărbători Binecuvântate , alături de cei dragi.

DSC05141Colindul lor s-a auzit la radio și  va sălășui multă vreme în sufletele noastre,   izvor de mângâiere pentru noi si ascultători, acum in preajma sărbătorii Nașterii Domnului.  În plus, Moș Crăciun a venit mai devreme , tot de la Sighișoara, si a adus  daruri pentru toți.

Cele mai prețioase, insă, ramân colindele si gândurile bune, privirea sinceră a copiilor si nădejdea intr-o lume mai bună pentru ei.

Mulțumim, dragi copii, mulțumim, doamna profesor pentru  surpriza frumoasă , Sărbători Binecuvântate tuturor!   Să auzim numai de bine!

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Liturghie arhierească și sfințirea capelei mortuare din Monor

Liturghie arhierească și sfințirea capelei mortuare din Monor

În Duminica a 33-a după Rusalii (a Vameșului și a Fariseului), 25 februarie 2024, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul comunității din Parohia...

Slujire arhierească și sfințirea capelei mortuare din Pata

Slujire arhierească și sfințirea capelei mortuare din Pata

În Duminica a 33-a după Rusalii (a Vameșului și a Fariseului), 25 februarie 2024, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, a slujit în Parohia Pata, județul Cluj, cu prilejul sfințirii capelei...

Sfințirea capelei mortuare din Panticeu

Sfințirea capelei mortuare din Panticeu

Joi, 22 februarie 2024, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat comunitatea ortodoxă din Panticeu, județul Cluj, cu prilejul sfințirii capelei mortuare din...