Primii colindători, la redacția Radio Renașterea

de | dec. 11, 2015 | Actualitatea religioasă

Astăzi, 11 decembrie 2015,  am primit colindători la Radio Renașterea,  veniți  tocmai de departe.  Cu obraji îmbujorați, chipuri senine si glasuri de clopoței, imbrăcați cuminte in strai popular, o ceată de copii veseli s-a oprit la noi in prag.

Elevii Școlii Gimnaziale  „Zaharia Boiu’’ din Sighișoara , însoțiți de d-na profesor Alina Cioloca, ne-au umplut inimile de bucurie sfântă  și ne-au urat Sărbători Binecuvântate , alături de cei dragi.

DSC05141Colindul lor s-a auzit la radio și  va sălășui multă vreme în sufletele noastre,   izvor de mângâiere pentru noi si ascultători, acum in preajma sărbătorii Nașterii Domnului.  În plus, Moș Crăciun a venit mai devreme , tot de la Sighișoara, si a adus  daruri pentru toți.

Cele mai prețioase, insă, ramân colindele si gândurile bune, privirea sinceră a copiilor si nădejdea intr-o lume mai bună pentru ei.

Mulțumim, dragi copii, mulțumim, doamna profesor pentru  surpriza frumoasă , Sărbători Binecuvântate tuturor!   Să auzim numai de bine!

Ultimele articole

Primele spectacole ale lunii octombrie la Teatrului „Puck”

Primele spectacole ale lunii octombrie la Teatrului „Puck”

Artiștii Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca vor prezenta la finalul săptămânii două spectacole cu magie, aventuri și învățăminte de viață. Este vorba de „Palkó és Panna”/„Palkó si Panna” (sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 11) și de „Croitorașul cel isteț”...

Constituirea noii Adunări Naționale Bisericești, mandatul 2022-2026

Constituirea noii Adunări Naționale Bisericești, mandatul 2022-2026

La Palatul Patriarhiei din București s‑a desfășurat joi, 29 septembrie 2022, ședința de constituire a noii Adunări Naționale Bisericești pentru perioada 2022‑2026. În cadrul ședinței, prezidate de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, au fost validate mandatele...