Primii colindători, la redacția Radio Renașterea

de | dec. 11, 2015 | Actualitatea religioasă

Astăzi, 11 decembrie 2015,  am primit colindători la Radio Renașterea,  veniți  tocmai de departe.  Cu obraji îmbujorați, chipuri senine si glasuri de clopoței, imbrăcați cuminte in strai popular, o ceată de copii veseli s-a oprit la noi in prag.

Elevii Școlii Gimnaziale  „Zaharia Boiu’’ din Sighișoara , însoțiți de d-na profesor Alina Cioloca, ne-au umplut inimile de bucurie sfântă  și ne-au urat Sărbători Binecuvântate , alături de cei dragi.

DSC05141Colindul lor s-a auzit la radio și  va sălășui multă vreme în sufletele noastre,   izvor de mângâiere pentru noi si ascultători, acum in preajma sărbătorii Nașterii Domnului.  În plus, Moș Crăciun a venit mai devreme , tot de la Sighișoara, si a adus  daruri pentru toți.

Cele mai prețioase, insă, ramân colindele si gândurile bune, privirea sinceră a copiilor si nădejdea intr-o lume mai bună pentru ei.

Mulțumim, dragi copii, mulțumim, doamna profesor pentru  surpriza frumoasă , Sărbători Binecuvântate tuturor!   Să auzim numai de bine!

Ultimele articole

Un Jurnal cât o Școală

Un Jurnal cât o Școală

Am admirat mereu oamenii care au reușit să își descrie devenirea întru ființă în paginile unui Jurnal. Desigur că Jurnalul de la Păltiniș sau, mai aproape acela a lui Sașa Pană ori Kafka, asupra cărora sper să-mi îngăduie Dumnezeu să pot reveni, s-au întretăiat în...

Sinaxa stareților și starețelor din mănăstirile Episcopiei Sălajului

Sinaxa stareților și starețelor din mănăstirile Episcopiei Sălajului

Joi, 16 septembrie 2021, la Centrul Eparhial al Episcopiei Sălajului, sub președinția Preasfințitului Părinte Petroniu, a avut loc Sinaxa stareților și starețelor mănăstirilor din Episcopia Sălajului. La această întâlnire au participat toți superiorii așezămintelor...

Editura Renasterea, la Festivalul Internațional de Carte Transilvania

Editura Renasterea, la Festivalul Internațional de Carte Transilvania

Două volume apărute la Editura Renașterea a Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului vor fi lansate în cadrul Festivalului Internațional de Carte Transilvania. Momentul va avea loc vineri, la ora 12.00, în Piața Unirii, cu participarea Înaltpreasfințitului...