Prin lumină, la cunoașterea duhovnicească

de | mai 26, 2015

Luni, 26 Mai 2015, începând cu ora 18, la Centrul Misionar Social Cultural „Sf. Ap. Andrei” aflat la demisolul Bisericii „Sf. Ap. Andrei” și „Sf. Martiri Brâncoveni” din orașul Beclean, a avut loc un microconcert de muzică clasică și o dezbatere cu tema „Lumină și Cunoaștere”, în cadrul celei de-a treia ediții a Evenimentului „Muzică și Lumină” organizat de Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși și Asociația Părinți pentru Ora de Religie filiala Bistrița-Năsăud.

12Subiectul „Lumină și cunoaștere” a fost tratat de Ieromonahul Benedict Vesa, Asistent Universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca și secretar eparhial al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, care a explicat modul prin care fiecare poate ajunge la cunoaștere, în lumina lui Dumnezeu. Evenimentul a fost moderat de părintele Tudor Mudure, inspector eparhial pentru tineret din județul Bistrița-Năsăud, iar la dezbatere a mai participat doamna Ana-Maria Vlad Ardelean, profesor de Filosofie. Discursurile invitaților au fost intercalate cu scurte momente muzicale oferite de artiștii Florin Vlad la vioară și Cristian Lepădatu la pian.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...