Școala de vară la Biserica Ortodoxă „Sfânta Treime” din Bistrița

de | iul. 14, 2016

La Biserica Ortodoxă „Sfânta Treime” din Bistrița va avea loc o primă ediție a Școlii de vară „Copilărie binecuvântată, într-o vacanță activă”. Până în prezent s-au înscris un  număr de aproximativ 35 de copii, care, timp de o săptămână, vor beneficia de un program diversificat și vor lua parte la multiple jocuri în aer liber, ateliere practice și discuții tematice, întreceri și competiții sportive. Din activitățAfisile care vor avea loc nu vor lipsi: atelierul de povești, litografie, cruciulițe, quilling, cântece la chitară, vizionări de filmulețe, dar și participarea la slujbele oficiate în biserica noastră.
Activitățile vor avea loc zilnic, de luni și până vineri, de la ora 16:00 la Biserica ortodoxă „Sfânta Treime” din Bistrița, de pe strada Tudor Vladimirescu nr. 24. În fiecare seară, de la ora 18:00, după programul interactive desfășurat în cadrul școlii de vară, copiii vor participa și la programul duhovnicesc, care constă fie în Paraclisul Maicii Domnului, Vecernie sau rugăciunile de seară.

Programul este de luni până vineri (ora 16:00-19:00) și se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani, iar activitățile cuprinse nu implică niciun fel de aport financiar din partea participanților. Proiectul se realizează în parteneriat cu Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși Bistrița și Asociația Filantropia Ortodoxă Bistrița-Năsăud.

Intenția acestui proiect este de a veni în sprijinul părinților și copiilor și de a oferi o alternativă la petrecerea timpului liber, una care să îmbine învățarea prin comunicare și interacțiune și participarea la activități menite să dezvolte abilități practice. A transmis pentru Radio Renașterea pr. Tudor Mudure.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...