Școala Primară „Sfântul Stelian” Bistrița | Părintele Tudor Mudure-Iacob (audio)

de | sept. 17, 2023

Dialogul purtat cu Părintele Tudor Mudure-Iacob – inspector eparhial de tineret la Arhiepiscopia Vadului, Feleacului şi Clujului pe județul Bistrița-Năsăud, manager la Școala Primară „Sfântul Stelian” Bistrița și preot la Parohia Ortodoxă „Sfânta Treime” din Bistrița, reliefează faptul că la Bistrița, grija față de tineri reprezintă o prioritate.

Un proiect cu totul deosebit este Centrului Social-Educativ „Grigore Pletosu”, purtând numele primului protopop al Bistriței și care se adresează tuturor bistrițenilor interesați, va funcționa sub patronajul Mitropoliei Clujului va reuni toate cele trei cicluri de învățământ. Principalul scop al proiectului este acela de a consolida latura educațională, socială și morală

Sub cupola așezământului educațional va fi și sediul Asociației Tinerilor Creștini Ortodocși Bistrița. Centrul va fi dotat cu bibliotecă, ateliere de lectură, spații de desfășurare a activităților artistice, muzicale și culturale, unde vor putea fi organizate evenimente culturale, dar și petreceri tematice pentru copii.

Pe de altă parte, vorbind despre Școala Primară „Sfântul Stelian” Bistrița, se poate afirma faptul că evoluția acesteia este mărturia beneficiilor sistemului de învățământ traditional.

Radio Renasterea
Radio Renasterea
Școala Primară „Sfântul Stelian” Bistrița | Părintele Tudor Mudure-Iacob (audio)
Loading
/

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

„O poveste de teatru Față/Verso”| actrița Narcisa Pintea

„O poveste de teatru Față/Verso”| actrița Narcisa Pintea

La Teatrul Național Lucian Blaga din Cluj-Napoca se va desfășura miercuri, 3 aprilie cu începere de la ora 19:00 „O poveste de teatru Față/Verso".  Este vorba despre o producție a Asociației Culturale Top Art N&A Cluj-Napoca, un eveniment aflat la prima ediție...