Seară culturală în parohia „Adormirea Maicii Domnului”

de | mai 25, 2015 | Activități parohiale

Credincioșii parohiei „Adormirea Maicii Domnului” din cartierul clujean Mănăștur IMG_2710s-au bucurat duminică, 24 mai 2015, de un microrecital de muzică clasică, desfășurat în aer liber. Evenimentul, devenit deja o tradiție pentru comunitatea parohială s-a aflat la cea de-a IV-a ediție.

IMG_2732

 

Intitulat „Vara, purtând cununi de flori și soare”, concertul a fost susținut de artiștii Ramona și Gustav Jannert-Telcian. Au fost interpretate, în aplauzele spectatorilor, arii ale marilor compozitori Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach și Cesar Franck.

 

„Ne-am propus să facem aceste seri culturale tocmai pentru a ne lumina și această latura artistică, pentru că rostul, și al artistului, și al preotului este acela de a lumina. Ne bucurăm că numărul credincioșilor, care vin la streașina bisericii la aceste concerte, crește de la an la an, împlinind menirea bisericii de încălzi sufletul, de a lumina mintea și de a bucura oamenii”, a spus în încheiere părintele paroh Dan Hognogi.

Ultimele articole

Ieșire in comunitate Penitenciarul Gherla

Ieșire in comunitate Penitenciarul Gherla

În ziua Înainte prăznuirii Bunei Vestiri, un grup de persoane private de libertate, rezidente ale Centrului Terapeutic Lotus din Penitenciarul de maxima siguranța Gherla însoțite de preotul capelan alături de cadre din Serviciul Educație , Sectorul Reintegrare Socială...

Sărbătoare duhovncicească la Nepos

Sărbătoare duhovncicească la Nepos

Duminica a treia din Postul Mare a însemnat pentru credincioșii ortodocși ai Parohiei Ortodoxe Nepos un moment de mare sărbătoare duhovnicească: din încredințarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei un grup de elevi seminariști din Cluj-Napoca...