Seară culturală în parohia „Adormirea Maicii Domnului”

de | mai 25, 2015 | Activități parohiale

Credincioșii parohiei „Adormirea Maicii Domnului” din cartierul clujean Mănăștur IMG_2710s-au bucurat duminică, 24 mai 2015, de un microrecital de muzică clasică, desfășurat în aer liber. Evenimentul, devenit deja o tradiție pentru comunitatea parohială s-a aflat la cea de-a IV-a ediție.

IMG_2732

 

Intitulat „Vara, purtând cununi de flori și soare”, concertul a fost susținut de artiștii Ramona și Gustav Jannert-Telcian. Au fost interpretate, în aplauzele spectatorilor, arii ale marilor compozitori Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach și Cesar Franck.

 

„Ne-am propus să facem aceste seri culturale tocmai pentru a ne lumina și această latura artistică, pentru că rostul, și al artistului, și al preotului este acela de a lumina. Ne bucurăm că numărul credincioșilor, care vin la streașina bisericii la aceste concerte, crește de la an la an, împlinind menirea bisericii de încălzi sufletul, de a lumina mintea și de a bucura oamenii”, a spus în încheiere părintele paroh Dan Hognogi.

Ultimele articole

Despre muncă

Despre muncă

Munca este o realitate existențială a lumii în care trăim, fiindcă orice om ca să trăiască în această lume, are nevoie să muncească. Sfânta Scriptură este cât se poate de explicită când ne spune că în rai, Adam și Eva au fost puși pentru a păzi și a îngriji grădina...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...