,,Seară de poveste”, în parohia „Sfinţii Ioachim şi Ana” din Cluj-Napoca

de | nov. 30, 2017

În parohia „Sfinţii Ioachim şi Ana” din Cluj-Napoca se desfășoară, pe toată durata Postului Nașterii Domnului, proiectul ,,Seară de poveste”, destinat copiilor. În fiecare miercuri, după slujba Vecerniei, cei mici sunt purtaţi în lumea poveştilor de lect. univ. dr. Sanda Misirianțu.

„La întâlnirile noastre participă, alături de copii, şi tineri din parohie, dar și cei vârstnici. După ce ascultă poveşti, copiii colindă, spun poezii şi servesc din bunătăţile pregătite special  pentru ei”, a declarat pentru radio Renașterea părintele paroh Mihai Racolța.

În parohia clujeană  Sfinţii Ioachim şi Ana”, situată în cartierul Bulgaria, au loc, pe toată durata anului, diverse  activități recreative și catehetice destinate copiilor și credincioșilor.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...