Seară de rugăciune și colinde la parohia „Sf. Marcu” din Florești

de | dec. 20, 2016 | Activități parohiale

Sâmbătă 17 Decembrie 2016, creștinii din localitatea Floreşti au primit prin colinde vestea Întrupării Domnului Iisus Hristos.

Seara de rugăciune și  colinde a început la ora 17, la Parohia Sfântul Marcu, păstorită de părintele Dănuț Gordan. După Rugăciunile de seară au colindat membrii Oastei Domnului din Floresti, după care a urmat concertul Coralei Protopopiatului Cluj I.
Seara duhovnicească a continuat la  Parohia Intrarea Domnului în Ierusalim, păstorită de părintele Sebastian Rusu, unde colindele au animat sufletele celor prezenți în biserica parohială.
Ambele comunități parohiale au primit prin cuvântul Părintelui  Dumitru Boca îndemnul părintesc de pregătire sufletească pentru primirea Pruncului Mântuitor, a transmis corespondentul Radio Renașterea în Protopopiatul Cluj I, părintele Mihai Pop.

Ultimele articole

Despre muncă

Despre muncă

Munca este o realitate existențială a lumii în care trăim, fiindcă orice om ca să trăiască în această lume, are nevoie să muncească. Sfânta Scriptură este cât se poate de explicită când ne spune că în rai, Adam și Eva au fost puși pentru a păzi și a îngriji grădina...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...