Seară duhovnicească la parohia Sânicoară

de | oct. 27, 2016

Duminică, 23 octombrie 2016,  Parohia Sânicoara  a fost gazda unui eveniment cu mult folos duhovnicesc. 

Programul de seară a debutat cu Taina Sfântului Maslu, care a fost oficiată  de un sobor de preoți din cercul preoțesc Sânicoara. La final, părintele Avram Șimijdean a rostit un frumos  cuvânt de învățătură, prin care a prezentat  creștinilor care sunt stâlpii pe care se sprijină viața noastră duhovnicească.
În calitate de gazdă și coordonator al cercului pastoral, părintele paroh Viorel Luca,  a subliniat faptul că „această seară duhovnicească deschide seria întâlnirilor de suflet premergătoare postului si praznicului Nașterii Domnului”, ne-a transmis corespondentul Radio Renașterea din Protopopiatul Cluj I, părintele Mihai Pop.
Ulterior, la centrul misionar-social aflat în apropierea bisericii parohiale a avut loc și o ședință în cadrul căreia s-a stabilit agenda evenimentelor viitoare.

Seară duhovnicească la parohia Sânicoară

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...