Seară duhovnicească la parohia Sânicoară

de | oct. 27, 2016 | Activități parohiale

Duminică, 23 octombrie 2016,  Parohia Sânicoara  a fost gazda unui eveniment cu mult folos duhovnicesc. 

Programul de seară a debutat cu Taina Sfântului Maslu, care a fost oficiată  de un sobor de preoți din cercul preoțesc Sânicoara. La final, părintele Avram Șimijdean a rostit un frumos  cuvânt de învățătură, prin care a prezentat  creștinilor care sunt stâlpii pe care se sprijină viața noastră duhovnicească.
În calitate de gazdă și coordonator al cercului pastoral, părintele paroh Viorel Luca,  a subliniat faptul că „această seară duhovnicească deschide seria întâlnirilor de suflet premergătoare postului si praznicului Nașterii Domnului”, ne-a transmis corespondentul Radio Renașterea din Protopopiatul Cluj I, părintele Mihai Pop.
Ulterior, la centrul misionar-social aflat în apropierea bisericii parohiale a avut loc și o ședință în cadrul căreia s-a stabilit agenda evenimentelor viitoare.

Seară duhovnicească la parohia Sânicoară

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...