Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

de | mai 22, 2024

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună.

În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin administrativ venite de la Centrul Eparhial. Totodată, în cadrul acestei ședințe, protopopul Năsăudului a transmis câteva îndemnuri de ordin misionar-pastoral, insistând la respectarea rânduielilor liturgice și la respectarea programului din fiecare parohie, dar și pentru o intensificare a activităților destinate tinerilor. În acest sens,  a adus la cunostința preoților faptul că în acest an, în perioada 30 august – 1 septembrie, se va organiza, la Bistrița, Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Mitropolia Clujului (ITO BN 2024).

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședința s-a încheiat cu un scurt cuvânt duhovnicesc rostit de către Părintele Cetănaș George de la Parohia Tăure, pe o temă de actualitate: Necesitatea Sfintei Spovedanii în viața Bisericii (atât pentru clerici cât și pentru credincioși).

Text și foto: Pr. Paul Gavriloaie, Secretarul Protopopiatului Năsăud

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA