Ședința preoțească lunară, în Protopopiatul Gherla

de | apr. 17, 2018

Luni, 16 aprilie, la Sediul Protopopiatului Ortodox Gherla a avut loc ședința preoțească lunară.

Cu acest prilej, de la ora 9.30 preoții Protopopiatului s-au adunat în rugăciune în Biserica mică a Parohiei Gherla III, iar, în continuare, de la ora 10.00, a început ședința propriu-zisă. De această dată, la invitația Părintelui Protopop, în deschidere, a vorbit domnul Niculae Suciu, scriitor din Gherla, care și-a prezentat ultima sa apariției editorială, volumul „Cronica unui cititor fără asemănare”, editura Napoca Nova, Cluj-Napoca, 2018.

În continuare, părintele pensionar Ioan Moraru a vorbit despre cât de important este pentru un preot să aibă dragoste față de carte. După cuvântările celor doi părintele Iulian-Paul Isip, protopopul de Gherla a lăudat demersul literar al domnului Niculae Suciu, mulțumindu-i deasemenea pentru bunăvoința de a fi în această zi în mijlocul preoților. La final, au fost transmise îndrumări privind chestiunile administrative precum și programul desfășurării alegerilor membrilor Adunării Eparhiale în circumscripția Gherla.

Pr. Horea-Niculae Baciu 

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...