Seri de rugăciune și colinde, în parohiile din Florești

de | dec. 7, 2015 | Activități parohiale

Duminică, 6 Decembrie 2015, credincioşii celor mai noi parohii din localitatea Floreşti au participat la o seară de rugăciune şi colinde.
Începând cu ora 17, la Parohia „Intrarea în Ierusalim”, păstorită de părintele Sebastian Rusu, în prezenţa părintelui protopop Dan Hognogi, a fost săvârşită slujba de seară urmată de un cuvânt de învăţatură rostit de părintele Ovidiu Martiş din parohia Valea Gârbăului. A urmat concertul de colinde susţinut de corala protopopiatului Cluj I, seara fiind încununată de colindele copiilor din parohie.
De la ora 18, la parohia Sfântul Marcu, păstorită de părintele Danut Gordan, a avut loc un eveniment similar. După rugaciunile de seară şi colindele coralei protopopiatului a urmat şi colinda tuturor credincioşilor prezenţi în micuţa biserică parohială.
Părintele Protopop a evidenţiat dragostea şi jertfelnicia credincioşilor şi a preoților felicitându-i pentru implicarea în viaţa parohiei.

Ultimele articole

Cerc preoțesc Valea Tecii, parohia Teaca , Protopopiat Bistrița

Cerc preoțesc Valea Tecii, parohia Teaca , Protopopiat Bistrița

Parohia Ortodoxă Teaca, din cadrul Protopopiatului Ortodox Bistrița, a găzduit luni 24 aprilie 2023, întâlnirea cercului preoțesc de pe Valea Tecii. Pornind de la îndemnul biblic: ,,Fiule, sprijină pe tatăl tău la bătrânețe și nu-l mâhni în viața lui. Și chiar de i se...

Ieșire in comunitate Penitenciarul Gherla

Ieșire in comunitate Penitenciarul Gherla

În ziua Înainte prăznuirii Bunei Vestiri, un grup de persoane private de libertate, rezidente ale Centrului Terapeutic Lotus din Penitenciarul de maxima siguranța Gherla însoțite de preotul capelan alături de cadre din Serviciul Educație , Sectorul Reintegrare Socială...