Seri de rugăciune și colinde, în parohiile din Florești

de | dec. 7, 2015 | Activități parohiale

Duminică, 6 Decembrie 2015, credincioşii celor mai noi parohii din localitatea Floreşti au participat la o seară de rugăciune şi colinde.
Începând cu ora 17, la Parohia „Intrarea în Ierusalim”, păstorită de părintele Sebastian Rusu, în prezenţa părintelui protopop Dan Hognogi, a fost săvârşită slujba de seară urmată de un cuvânt de învăţatură rostit de părintele Ovidiu Martiş din parohia Valea Gârbăului. A urmat concertul de colinde susţinut de corala protopopiatului Cluj I, seara fiind încununată de colindele copiilor din parohie.
De la ora 18, la parohia Sfântul Marcu, păstorită de părintele Danut Gordan, a avut loc un eveniment similar. După rugaciunile de seară şi colindele coralei protopopiatului a urmat şi colinda tuturor credincioşilor prezenţi în micuţa biserică parohială.
Părintele Protopop a evidenţiat dragostea şi jertfelnicia credincioşilor şi a preoților felicitându-i pentru implicarea în viaţa parohiei.

Ultimele articole

Credința, pe tabla de șah

Credința, pe tabla de șah

Dacă ar fi să-l „definesc” pe părintele Ovidiu Gavrea printr-un cuvânt (în măsura în care oamenii pot fi „definiți” prin unul sau mai multe cuvinte), i-aș spune „Părintele Bucurie”. Sau „Părintele Dragoste”. Sau „Părintele Prieten”. Și nu cred că este cineva, dintre...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...