Seria de conferințe intitulată „Cuvinte pentru suflet”, în Țara Năsăudului

de | mart. 17, 2016 | Activități parohiale

Pe parcusul Postului Sfintelor Paști, câțiva duhovnici de seamă din Arhiepiscopia Clujului sunt invitați să conferențieze în parohiile din protopopiatul Năsăud pentru folosul credincioșilor. Seria de conferințe intitulată „Cuvinte pentru suflet” se desfășoară în fiecare zi de joi din Postul Mare.

Aceste evenimente se înscriu în ciclul de conferinţe duhovniceşti intitulat sugestiv „Cuvinte pentru suflet” organizat de Asociaţia Tinerilor Creştini Ortodocşi „Sfinţii Martiri Năsăudeni” împreună cu Protopopiatul Ortodox Român Năsăud.

Dintre invitați îi amintim pe: Arhimandritul Dumitru Cobzaru – exarhul mănăstirilor din Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului,  Arhimandritul Teofil Tia – duhovnicul Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca și profesor la această instituție, Arhimandritul Samuel Cristea – duhovnicul Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, Arhimandritul Teofil Roman – eclesiarhul Catedralei Mitropolitane din Cluj-Napoca, Protosinghelul Benedict Vesa – secretar eparhial al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului și Protosinghelul Chiril Zăgrean – stareţul Mănăstirii Rebra-Parva din Ţara Năsăudului.

Această serie de conferinţe duhovniceşti se află la cea de-a doua ediţie, în anul ce a trecut bucurându-se de un real succes în rândul credincioşilor din Ţara Năsăudului.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...