Spectacolul caritabil „De Crăciun, dăruiește!”, la Gherla

de | nov. 30, 2017

Sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei și Ziua Națională a României, vor fi sărbătorite, în Protopopiatul Gherla, printr-un spectacol caritabil intitulat: „De Crăciun, dăruiește!”, care va avea loc joi, 30 noiembrie, la ora 17:00, la Cinematograful „Pacea”, din Gherla. Pe scenă vor urca tineri care vor colinda sau vor interpreta piese din repertoriul național și inter­național: Trupa „Mixed Generation”, Nicoleta Păcurariu, trupe de dansatori profesioniști, precum și Corala „Sfânta Ecaterina” a Asociației Tinerilor Creştin Ortodocşi Români (ATCOR) Gherla, condusă de Adriana Baciu. Alături de aceștia vor mai evolua Corala preoților din Protopopiatul Gherla și interpreta Roxana Suciu. Evenimentul este organizat de Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși Români Gherla și face parte dintr-un proiect caritabil mai amplu al tinerilor voluntari ai Centrului socio-educativ „Sfântul Stelian” din Gherla.

„Beneficiarii Centrului «Sfân­tul Stelian» au multe nevoi și Centrul reușește să acopere o parte considerabilă din ele, oferindu-le zilnic, gratuit, o masă caldă și suport edu­cațional prin dascălii și tinerii voluntari. Sărbătoarea Nașterii Domnului, spre care ne îndreptăm, este o sărbătoare a bucuriei și a inimilor deschise. De aceea, în această perioadă sfântă e nevoie să facem mai mult decât de obicei și astfel, tinerii ATCOR, doresc să pregătească daruri pentru frații lor mai mici. Pentru aceasta vă adresează această provocare de a participa la spectacolul organizat și de a ajuta acest nobil demers în nădejdea că sărbătorile vor fi, și pentru «cei mai mici» ai orașului nostru prilej de a simți cât mai multă dragoste și mângâiere”, au anunţat organizatorii.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...