35 de copii, cu vârsta cuprinsă între 4 și 11 ani, care fac parte din grupul „Sfântul Cuvios David din Evvia” al parohiei „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca au participat vineri, 1 iunie 2018, la tabăra parohială de o zi, intitulată „Iisus Hristos, icoană a copilăriei mele”.

Programul a început în biserică, unde au fost rostite rugăciunile de dimineață, urmate de o discuție a copiilor cu părintele paroh Dan Hognogi. Tinerii au aflat cum îi învață Domnul Iisus să fie, prin însăși viața Sa, cuminți, ascultători, credincioși, evlavioși, smeriți, milostivi. Concluzia a fost că cel mai important este să-și iubească părinții și pe Dumnezeu. Tot acum le-a fost prezentată biserica, în special Sfântul Altar.

Activitățile, organizate de voluntarii permanenți ai acțiunilor destinate copiilor și tinerilor din grupul de tineret al parohiei,  au continuat în curtea bisericii cu jocuri de echipă, cântece, un atelier culinar, desene pe asfalt și un atelier de litografie, în care fiecare copil și-a făcut icoana sa cu Iisus Hristos Pantocrator. Copiilor le-au fost asigurate masa de prânz și câteva gustări.

Tabăra s-a încheiat tot în locașul de cult, cu rugăciunile de mulțumire aduse lui Dumnezeu pentru această zi plină de bucurie.