Tabere de vară la Centrul Misionar de Tineret „Ioan Bunea” din Sîngeorz-Băi

de | apr. 5, 2018

Și în această vară asociațiile de tineret de la cele trei Protopopiate: Bistrița, Năsăud şi Beclean, organizează tabere la Centrul Misionar de Tineret „Ioan Bunea” din Sîngeorz Băi. Datorită numeroaselor solicitări, vor avea loc 4 tabere pentru copii și adolescenți, care vor include participanți din întreaga Arhiepiscopie a Vadului, Feleacului și Clujului.

Tabere de vară la Centrul Misionar de Tineret „Ioan Bunea” din Sîngeorz-BăiTaberele sunt destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 13 ani și tinerilor de 14-18 ani, având un caracter religios, educativ şi recreativ. Dintre activitățile care se realizează amintim: discuţiile duhovniceşti cu preotul taberei, discuţii interactive pe grupuri de vârstă, diverse ateliere practice (handmade, cruciulițe, metaniere, litografie, quilling, gastronomie, prim ajutor, teatru, dansuri, șah), jocuri de exterior şi interior, activități sportive, cântece la chitară și orgă și diferite concursuri. La acestea se adaugă rugăciune de dimineață și seară, scenete, drumeţii, focul de tabără şi Marele Joc.

Pentru cele 6 zile de tabără, costul se ridică la 350 lei de participant şi include: transportul din Bistrița, cazarea, mâncarea, asistenţa medicală, atelierele și amintirile de final de tabără. Rezervarea unui loc se face telefonic la numerele specificate pe afiș, prin contactarea unuia dintre organizatori.

Pe lângă activitățile organizate de către asociațiile de tineret din județul Bistrița-Năsăud, centrul de la Sîngeorz va găzdui în această vară 12 tabere pentru diverse categorii de vârstă, tabere care vor fi organizate de Arhiepiscopia Clujului și de care vor putea beneficia copii și tineri din toată țara, dar și din străinătate.

Pr. Tudor Mudure

Inspector de tineret

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...