Taina Sfântului Maslu la Parohia „Adormirea Maicii Domnului”, Dej

de | mart. 27, 2016

De praznicul Bunei Vestiri, vineri 25 martie 2016, la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Municipiul Dej, într-o atmosferă de rugăciune, alături de comunitatea parohială, la Taina Sfântului Maslu oficiată de preoții cercului pastoral al Municipiului Dej în frunte cu părintele protopop Ioan Buftea, au participat sute de credinciosi, dar și oficialități locale.

Cuvântul de învățătură a fost rostit de către părintele Petru Both, care a accentuat nevoia de pocăință și spovedanie, mai ales în această perioada a postului.

La final, credincioșii au fost unși cu untdelemn sfințit și stropiți cu agheazmă, iar în acest timp, în biserică mulțimea de credincioși a dat glas unor cantări religioase potrivite acestui moment sarbatoresc.

Sursă: www.protopopiatulortodox.ro

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...