Târg de Mărțișor la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

de | feb. 27, 2024

Handmade Transilvania, în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită în perioada 28 februarie-2 martie 2024 la Târgul de Mărțișor.

Pe perioada târgului, vor fi expuse pentru vânzare mărțișoare, vor avea loc ateliere creative pentru copii și adulți. Veți putea achiziționa și bijuterii, cosmetice naturale, lumânări, jucării, printuri de artă și originale, cadouri realizate manual.

Evenimentul va avea loc în Galeria Cellarium de la sediul Muzeului Etnografic al Transilvaniei (intrarea prin curtea interioară – str. Memorandumului nr. 21).

Orar: miercuri 28 februarie 14-19, joi-sâmbătă 11-19 / 29 februarie-2 martie – 11:00-19:00.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură
S-au deschis înscrierile pentru Bursa Alex. Leo Șerban 2024

S-au deschis înscrierile pentru Bursa Alex. Leo Șerban 2024

Cineaștii, jurnaliștii și criticii de film din România se pot înscrie pentru o nouă ediție a Bursei Alex. Leo Șerban, în cadrul Festivalul Internațional de Film Transilvania (14 - 24 iunie 2024). În valoare de 2500 de euro, bursa a fost inițiată în memoria unuia...

Zilele Culturale Maghiare din Cluj-Napoca, la a 15-a ediție

Zilele Culturale Maghiare din Cluj-Napoca, la a 15-a ediție

Maratonul cultural Zilele Culturale Maghiare din Cluj-Napoca (ZCMC), ajuns anul acesta la cea de-a 15-a ediție, se va desfășura între 18 și 25 august, în toate locurile de tradiție unde s-a consacrat. Publicul se va putea bucura din nou de sutele de evenimente care...