TÂRG DE PRĂJITURI LA PAROHIA „SFÂNTUL ILIE”, DIN CLUJ-NAPOCA

de | iul. 3, 2018 | Activități parohiale

Duminică 1 iulie, credincioșii Parohiei Sfântul Ilie din Cluj-Napoca au fost întâmpinați la ieșirea de la Sfânta Liturghie cu o bogată ofertă de…prăjituri. Este vorba despre ”Târgul de prăjituri” aflat la a treia ediție. Inițiativa și întreaga organizare  aparține grupului de tineret al parohiei inițiat în urmă cu aproape 13 ani și coordonat de Pr. Vasile Istrate.

Având în vedere experiența dobândită la primele două ediții, tinerii au pregătit o gamă bogată de prăjituri, suficient de multe încât să ajungă tuturor credincioșilor prezenți la Sf. Liturghie. Târgul s-a bucurat de o foarte bună primire din partea celor prezenți.

Banii rezultați din vânzarea prăjiturilor vor fi donați, la fel ca în edițiile precedente, Asociației Pro Vita de la Valea Plopului, acolo unde Părintele Nicolae Tănase face o misiune extraordinară în beneficiul copiilor născuți și nenăscuți.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...