„Te aștept!” și „Cenușăreasa”, la Teatrul „Puck”

de | mart. 1, 2024

Artiștii Teatrului „Puck” vor prezenta, la finalul acestei săptămâni, spectacolele „Eljöhetnél hozzám!”/ „Te aștept!” și „Cenușăreasa”.

Pe scena Teatrului „Puck” (str. I. C. Brătianu nr. 23) este programat pentru sâmbătă, 2 martie, de la ora 11:00, spectacolul „Eljöhetnél hozzám!”/ „Te aștept!”, în regia lui Kovács Ildikó, reluat de Varga Ibolya.

Acțiunea se petrece în Vestul Sălbatic îndepărtat, iar personajul principal este un băiat orfan, care cândva „a fost adus de râul cenușiu” și de atunci hoinărește singuratic pe malul apei, căutându-și părinții sau măcar un peisaj cunoscut. Așa începe povestea unei comunități simpatice, despre Vulpea elegantă și suspicioasă, despre Bătrânul îmbufnat, despre Vrăjitoarea care încearcă să-și ascundă bunătatea, despre Sperietoarea sufletistă, despre Alexandra grijulie și despre Omul de Zăpadă cu sufletul fragil.

Păpuși: Virgil Svințiu. Scenografie și costume: Ioana Olăhuț. Restaurare păpuși și decor: Elena Ilaș. Colaj muzical: Ábrahám Jolán. Distribuția: Balogh Dorottya, Giriti Réka, Péter Izolda, Patka Ildikó, Pünkösti Laura, Domokos Szabolcs, Kötő Áron, Mostis Balázs, Szűcs Tamás.

Spectacolul este prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de 4 ani.

Duminică, 3 martie, de la orele 11:00 și 12:30, pe aceeași scenă va fi prezentat spectacolul „Cenușăreasa”, în regia Monei Marian.

Întreaga viziune regizorală a spectacolului „Cenușăreasa” se bazează pe contrastul volumelor, marionetele și actorii jucând împreună pe scenă. Inserțiile din Commedia dell’Arte dau o notă comică întregii povești, iar ilustrația muzicală cuprinde pasaje clasice și preclasice, interpretate live de actorii păpușari.

Scenariul este semnat de Alex Căprariu, păpușile de Virgil Svințiu, decorurile de Epaminonda Tiotiu, iar ilustrația muzicală de Corina Sîrbu. În distribuție: Dana Bonțidean, Călin Mureșan și Angelica Pamfilie.

Spectacolul este prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de 4 ani.

Marți, 5 martie, de la ora 17:00, este programat spectacolul „Fata babei și fata moșneagului”, după Ion Creangă, în regia Angelicăi Pamfilie.

Drumul către Sfânta Duminică și întâlnirea cu personaje fantastice precum Cățelușa, Părul, Fântâna și Cuptorul sunt ilustrate scenic în spectacolul omonim regizat de Angelica Pamfilie. Respectând firul poveștii, spectacolul îi poartă pe cei mari și mici într-o frumoasă călătorie despre altruism și modestie, despre bine și rău.

În distribuție: Ramona Atănăsoaie, Angelica Pamfilie, Adina Ungur și Iulian Lungu. Scenografia este semnată de Andra Cotiușcă, sculptura de Florin Marin, pictura de Elena Ilaș, iar ilustrația muzicală de Ionuț Constantinescu.

Spectacolul este prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de 2 ani.

„Te aștept!” și „Cenușăreasa”, la Teatrul „Puck”

Biletele se pot achiziționa și online, accesând următoarele linkuri:

De asemeni, se pot achiziționa bilete și de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole.

Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediu în zilele de sâmbătă și duminică costă 48 de lei pentru adulți, 24 de lei pentru pensionari și 12 lei pentru preșcolari, elevi și studenți. Biletul de intrare la spectacolele jucate la sediu de luni până vineri costă 10 lei pentru copii, elevi, studenți (tarif redus cu 75%), pentru pensionari 20 de lei (tarif redus cu 50%), iar pentru adulți 40 de lei.

Spectatorii sunt rugați să ajungă cu 15 minute înainte de ora de începere a spectacolului.

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură
ARMONII SACRE DE PRIMĂVARĂ

ARMONII SACRE DE PRIMĂVARĂ

Asociația Corală Regală Transilvană, în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită sâmbătă, 27 aprilie 2024, ora 18:00, la evenimentul „Armonii sacre de primăvară. Corala...

COMEMORAREA GENOCIDULUI ARMEAN LA CLUJ

COMEMORAREA GENOCIDULUI ARMEAN LA CLUJ

Uniunea Armenilor din România, sucursala Cluj, în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită la evenimentul destinat comemorării Genocidului armean, care va avea loc...