Teatrul „Puck”: Două spectacole după povești clasice pentru copii, sâmbătă și duminică

de | oct. 12, 2023

Micii spectatori clujeni sunt așteptați, la finalul acestei săptămâni, la două spectacole consacrate din repertoriul Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca.

Sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 11:00, la sediul instituției este programat spectacolul „Plüm-Plüm kalandjai”/„Aventurile lui Plüm-Plüm”, în regia Ibolyei Varga, spectacol plin de haz, în stilul poveștilor lui Creangă. Sunt redate două povești scrise de José Géal, ambele avându-l ca protagonist pe Plüm-Plüm. Spectacolul este plin de întâmplări neașteptate, prezentate cu nuanțe de umor absurd.

În distribuție: Balogh Dorottya, Giriti Réka, Domokos Szabolcs și Mostis Balázs.

Spectacolul este prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de 3 ani.

Teatrul „Puck”: Două spectacole după povești clasice pentru copii, sâmbătă și duminică

Duminică, 15 octombrie, de la orele 11:00 și 12:30, va fi prezentat spectacolul „Dănilă Prepeleac”, după Ion Creangă, în regia lui Traian Savinescu. Este un spectacol interactiv, dinamic și colorat, completat de discursul și pățaniile de necrezut ale lui Dănilă, un om cam leneș și sărac, dar isteț și plin de haz.

Scenografia este semnată de Epaminonda Tiotiu. Distribuția: Ionuț Constantinescu, Andreea Bolovan, Călin Mureșan, Angelica Pamfilie și Robert Trifan.

Spectacolul este prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de 4 ani.

Biletele se achiziționează de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole. Pentru spectacolele din această perioadă nu se fac rezervări.

 

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură
4 + 1 = Cvartetul Transilvan alături de flautistul János Bálint

4 + 1 = Cvartetul Transilvan alături de flautistul János Bálint

Studioul de concerte al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” vă așteaptă să îi treceți pragul pentru a participa la o seară dedicată muzicii de cameră în compania Cvartetului Transilvan (Gabriel Croitoru - vioara I, Nicușor Silaghi - vioara a II-a, Marius Suărășan -...

Pinocchio, din nou pe scena Teatrului „Puck”

Pinocchio, din nou pe scena Teatrului „Puck”

La finalul acestei săptămâni, cei mici sunt așteptați să urmărească la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca aventurile unuia dintre cele mai cunoscute personaje din literatura pentru copii. Este vorba de Pinocchio, eroul spectacolului cu același nume, în regia lui...

Concurs județean SCRISOARE PENTRU MAMA, ediția a IV-a

Concurs județean SCRISOARE PENTRU MAMA, ediția a IV-a

Primăria Municipiului Turda, Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda şi Asociația „Împreună Pentru Voi” Turda organizează în perioada 27 Februarie-1 Martie 2024 a patra ediție a concursului județean SCRISORI PENTRU MAMA. Știm că voi, copiii, le mulțumiți mamelor...