Tinerii și copiii din Câmpia Turzii, aproape cu gândul și sufletul de militarii români din Afganistan

de | nov. 17, 2015

Tinerii și copiii din Câmpia Turzii sunt aproape de militarii români din Afganistan. Ei au dorit să le transmită acestora, gândul lor de bine și aprecierea pentru misiunea pe care o desfășoară acolo, deși acest lucru înseamnă a fi departe de familie și de cei dragi.

DSCN5090Cele peste 200 de scrisori și felicitări sunt pe cale să plece spre Teatrul de Operațiuni din Afganistan, acestea urmând a fi primite de militarii romani în preajma Zilei Naționale a României sau de Crăciun. Scrisorile au fost redactate de tineri voluntari ce fac parte din grupul de implicare socială de la nivelul parohiei Câmpia Turzii II, de elevii de la Liceul Teoretic „Pavel Dan” și de copiii de la Clubul Copiilor din Câmpia Turzii, în dorința de a aduce o rază de bucurie celor care de sărbători sunt departe de familii și de țară.

Grupul de implicare sociala „Tinerii Voluntari” a fost înființat în octombrie 2015 și se află sub patronajul Parohiei Câmpia Turzii II. El are ca scop realizarea de proiecte sociale, culturale, artistice, spirituale, ecologice sau politico-manageriale. Din grup fac parte adolescenți din Câmpia Turzii, cu vârste cuprinse între 13-25 ani.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...