Tinerii și copiii din Câmpia Turzii, aproape cu gândul și sufletul de militarii români din Afganistan

de | nov. 17, 2015 | Activități parohiale

Tinerii și copiii din Câmpia Turzii sunt aproape de militarii români din Afganistan. Ei au dorit să le transmită acestora, gândul lor de bine și aprecierea pentru misiunea pe care o desfășoară acolo, deși acest lucru înseamnă a fi departe de familie și de cei dragi.

DSCN5090Cele peste 200 de scrisori și felicitări sunt pe cale să plece spre Teatrul de Operațiuni din Afganistan, acestea urmând a fi primite de militarii romani în preajma Zilei Naționale a României sau de Crăciun. Scrisorile au fost redactate de tineri voluntari ce fac parte din grupul de implicare socială de la nivelul parohiei Câmpia Turzii II, de elevii de la Liceul Teoretic „Pavel Dan” și de copiii de la Clubul Copiilor din Câmpia Turzii, în dorința de a aduce o rază de bucurie celor care de sărbători sunt departe de familii și de țară.

Grupul de implicare sociala „Tinerii Voluntari” a fost înființat în octombrie 2015 și se află sub patronajul Parohiei Câmpia Turzii II. El are ca scop realizarea de proiecte sociale, culturale, artistice, spirituale, ecologice sau politico-manageriale. Din grup fac parte adolescenți din Câmpia Turzii, cu vârste cuprinse între 13-25 ani.

Ultimele articole

Cerc preoțesc Valea Tecii, parohia Teaca , Protopopiat Bistrița

Cerc preoțesc Valea Tecii, parohia Teaca , Protopopiat Bistrița

Parohia Ortodoxă Teaca, din cadrul Protopopiatului Ortodox Bistrița, a găzduit luni 24 aprilie 2023, întâlnirea cercului preoțesc de pe Valea Tecii. Pornind de la îndemnul biblic: ,,Fiule, sprijină pe tatăl tău la bătrânețe și nu-l mâhni în viața lui. Și chiar de i se...

Ieșire in comunitate Penitenciarul Gherla

Ieșire in comunitate Penitenciarul Gherla

În ziua Înainte prăznuirii Bunei Vestiri, un grup de persoane private de libertate, rezidente ale Centrului Terapeutic Lotus din Penitenciarul de maxima siguranța Gherla însoțite de preotul capelan alături de cadre din Serviciul Educație , Sectorul Reintegrare Socială...