Tinerii și copiii din Câmpia Turzii, aproape cu gândul și sufletul de militarii români din Afganistan

de | nov. 17, 2015 | Activități parohiale

Tinerii și copiii din Câmpia Turzii sunt aproape de militarii români din Afganistan. Ei au dorit să le transmită acestora, gândul lor de bine și aprecierea pentru misiunea pe care o desfășoară acolo, deși acest lucru înseamnă a fi departe de familie și de cei dragi.

DSCN5090Cele peste 200 de scrisori și felicitări sunt pe cale să plece spre Teatrul de Operațiuni din Afganistan, acestea urmând a fi primite de militarii romani în preajma Zilei Naționale a României sau de Crăciun. Scrisorile au fost redactate de tineri voluntari ce fac parte din grupul de implicare socială de la nivelul parohiei Câmpia Turzii II, de elevii de la Liceul Teoretic „Pavel Dan” și de copiii de la Clubul Copiilor din Câmpia Turzii, în dorința de a aduce o rază de bucurie celor care de sărbători sunt departe de familii și de țară.

Grupul de implicare sociala „Tinerii Voluntari” a fost înființat în octombrie 2015 și se află sub patronajul Parohiei Câmpia Turzii II. El are ca scop realizarea de proiecte sociale, culturale, artistice, spirituale, ecologice sau politico-manageriale. Din grup fac parte adolescenți din Câmpia Turzii, cu vârste cuprinse între 13-25 ani.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...