Trei zile de vis, în tabără la Moara de Pădure

de | iul. 7, 2016 | Activități parohiale

Circa 30 copii au avut parte de 3 zile de vis în cadrul taberei organizate de Parohia Ortodoxă Săcel.

Evenimentul s-a desfasurat în perioada 3-6 iulie 2016, în filia Moara de Pădure, unde tinerii și-au montat corturile și au participat la activitățile ingenioase pregătite de organizatori.

„A fost o tabără creștină pe tema „Ascultării”. Ajunsă anul acesta la cea de-a doua ediție, tabăra a încercat să le ofere tinerilor participanți o modalitate plăcută și eficientă de petrecere a unei părți din vacanță de vară. Programul a inclus rugăciunea de dimineață și de seară, ateliere de discuții pe tema taberei, „Ascultarea”, jocuri de auto-cunoaștere și de comunicare. De asemenea, au avut loc ateliere de modelaj Fimo, de litografie, de chitara, de decoraj, iar ultima seară am petrecut-o lansând lampioane, iar apoi prin cantece de chitară în jurul focului de tabără. Pentru participare, tinerii au primit diplome și cărți religioase”, a declarat părintele paroh Mihai Bogdan, din Parohia Ortodoxă Săcel.

La tabără au participat copiii parohiei Săcel și un grup de tineri ai parohiei Valei Ierii coordonați de doamna preoteasă Marcela Cocuț.

La pregătirea activităților au ajutat îndeaproape Radu Copil, coordonatorul activităților de tineret din Arhiepiscopia Clujului și presedintele A.S.C.O.R. Cluj, Bogdan Dincă alături de alți voluntari ai asociației.

 

Ultimele articole

Zi cum poți, dar zi mereu!

Zi cum poți, dar zi mereu!

Pând te-ai sculat dimineața din somn, întâi să povățuiască în viața ta nevinovata rugăciune. Dă repede cu apă rece pe ochi să sară somnul, fă trei închinăciuni în fața sfintelor icoane și apoi începe cu rugăciunile începătoare: „Slavă Ție, Dumnezeul nostru, slavă Ție!...

Sărbătoare duhovncicească la Nepos

Sărbătoare duhovncicească la Nepos

Duminica a treia din Postul Mare a însemnat pentru credincioșii ortodocși ai Parohiei Ortodoxe Nepos un moment de mare sărbătoare duhovnicească: din încredințarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei un grup de elevi seminariști din Cluj-Napoca...