Un fragment din sfintele moaște ale Sf. Ierarh Nectarie au binecuvântat Parohia Bonțida, din Protopopiatul Gherla

de | mart. 21, 2018 | Activități parohiale

Un fragment din sfintele moaște ale Sf. Ierarh Nectarie au binecuvântat Parohia Bonțida, din Protopopiatul Gherla

În seara zilei de Duminică, 18 martie, la inițiativa părintelui paroh Cătălin Alexandru Feier, au fost așezate spre închinare în biserica parohiei Bonțida o părticică din moaștele Sfântului Nectarie. Cu acest prilej binecuvântat, de la ora 18.00, s-a săvârșit Taina Sfântului Maslu de către un sobor de preoți, într-o biserică plină de credincioși. La finalul slujbei, părintele Dacian-Silviu Pop din parohia Fizeșu Gherlii a ținut un ziditor cuvânt de învățătură subliniind importanța postului în viața creștinului.

La final, părintele paroh a mulțumit preoților și credincioșilor prezenți, toți cei de față închinându-se moaștelor Sfântului Nectarie primind ungerea cu „undelemnul bucuriei”, dobândind pavăză puternică împotriva oricărei lucrări diavoleşti, pecete nestricată, bucurie a inimii şi veselie veşnică.

Pr. Horea-Niculae Baciu

Corespondent Radio Renașterea

Protopopiatul Gherla

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...