Zile de poveste pentru copiii din Parohia Ocna Dej I

de | aug. 9, 2023

Parohia Ortodoxă ,,Sfinții Arhangheli” Ocna Dej I, în parteneriat cu Liga Tinerilor Creștini Ortodocși Dej a organizat în perioada 1 și 2 august două ,,Zile de poveste” pentru copiii din comunitatea ocneană.

Activitățile desfășurate au fost destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani și au constat în: jocuri, ateliere, gustări, cântece la chitară, momente de rugăciune și cateheză susținute de părintele paroh, Ioan Nicușor Pop și de tinerii voluntari dejeni. Momentul culminant al taberei a constat în frumosul foc de tabără organizat în curtea casei parohiale, cel care a adus multă bucurie în sufletele celor prezenți. Unul dintre cele mai importante momente a fost prezența părintelui protopop Ioan Buftea, cel care i-a binecuvântat pe toți cei prezenți, adresându-le un cuvânt de învățătură.

Coordonatorul celor două zile de activități a fost Corina Moldovan, voluntar LTCOR Dej, iar scopul acestor zile a fost acela de a-i apropia pe copii de Dumnezeu prin activități educative și duhovnicești.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...