Copiii și tinerii Parohiei „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Dumbrăveni, Protopopiatul Beclean, au  participat vineri, 1 iunie 2018, la un atelier de creație. În cadrul acestuia, coordonați de preotul paroh Leon Drăgan și doamna preoteasă, cei 30 de participanți au confecționat brățări, lănțișoare și bijuterii.

„Cei mici au fost entuziasmați și bucuroși deoarece au avut ocazia să le arate părinților că din mâinile lor pot ieși creații frumoase”, a spus părintele paroh.

Totodată au cântat, s-au jucat, iar din programul activităților desfășurate au mai făcut parte momentele de rugăciune de la începutul şi sfârşitul lucrului, precum şi cele de la masă. La finalul întâlnirii, toţi copiii au primit bunătăţi, ca răsplată pentru munca lor.

Potrivit preotului paroh Leon Drăgan, prin această activitate s-a urmărit marcarea într-un mod deosebit a Zilei Copilului. De asemenea, a fost vizată și dezvoltarea și extinderea actualului grup parohial de copii şi tineri, care participă în fiecare duminică la Sfânta Liturghie.