Ziua Copilului, în Parohia „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Dumbrăveni

de | iun. 1, 2018 | Activități parohiale

Copiii și tinerii Parohiei „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Dumbrăveni, Protopopiatul Beclean, au  participat vineri, 1 iunie 2018, la un atelier de creație. În cadrul acestuia, coordonați de preotul paroh Leon Drăgan și doamna preoteasă, cei 30 de participanți au confecționat brățări, lănțișoare și bijuterii.

„Cei mici au fost entuziasmați și bucuroși deoarece au avut ocazia să le arate părinților că din mâinile lor pot ieși creații frumoase”, a spus părintele paroh.

Totodată au cântat, s-au jucat, iar din programul activităților desfășurate au mai făcut parte momentele de rugăciune de la începutul şi sfârşitul lucrului, precum şi cele de la masă. La finalul întâlnirii, toţi copiii au primit bunătăţi, ca răsplată pentru munca lor.

Potrivit preotului paroh Leon Drăgan, prin această activitate s-a urmărit marcarea într-un mod deosebit a Zilei Copilului. De asemenea, a fost vizată și dezvoltarea și extinderea actualului grup parohial de copii şi tineri, care participă în fiecare duminică la Sfânta Liturghie.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...