Ziua internațională a persoanelor vârstnice, sărbătorită la Mociu

de | sept. 30, 2016 | Activități parohiale

 

La Centrul pentru asistența și îngrijirea vârstnicilor „Sfântul Ierarh Nicolae”din Mociu a fost marcată astăzi „Ziua internatională a persoanelor varstnice” printr-o serie de activități speciale.

Evenimentul a debutat printr-un cuvânt rostit de coordonatorul centrului, părintele Iustin Câmpean, cu privire la respectul cuvenit persoanelor în vârstă. Părintele a subliniat, de asemenea, și câteva dintre caracteristicile acestei zile.

„Ziua a fost înfrumusețată printr-un program artistic susținut de copiii de la grădinița din localitate, care au fost pregătiți și însoțiți de educatoarele Lucia Folvari  și Sidonia Pestean . În încheiere s-au făcut urări de sănătate vârstnicilor internați în centrul de la Mociu și s-a cântat tradiționalul „La mulți ani!”, a transmis pentru Radio Renașterea părintele Iustin Câmpean, coordonatorul Centrului „Sfântul Ierarh Nicolae”.

Ultimele articole

Prima ediție a școlii de vară, în parohia Răscruci

Prima ediție a școlii de vară, în parohia Răscruci

În perioada 25-28 iulie 2022, în Parohia Ortodoxă Răscruci s-au desfășurat o serie de activități estivale, sub egida  Școlii de vară. La manifestări au participat peste cincizeci de copii, cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani. Activitățile primei zile s-au  desfășurat...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...