Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Nușeni

de | oct. 4, 2016 | Activități parohiale

La Centrul pentru persoane vârstnice și cu handicap de la Nușeni a fost sărbătorită luni, 3 oct 2016,  Ziua Înternațională a Persoanelor Vârstnice.

Evenimentul a început cu slujba de sfintire a camerei mortuare. Serviciul religios a fost oficiat de Protopopul Becleanului, părintele Doru Vicențiu Zinveliu, alături de preoții  Dacian Antal din Nușeni si Ioan Aurel Rus, preotul misionar al centrului.

Vârtnicii internați în acest centru s-au putut bucura în continuare de  un program folcloric sustinut de artiștii formației „Dor românesc” a Centrului Județean pentru Cultură Bistrița Năsăud.

La sărbătoare au fost prezente oficialități locale și județene, ne-a transmis  părintele Ioan Aurel Rus, preot misionar la Centrul pentru vârstnici din localitatea bistrițeană Nușeni.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...