Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Nușeni

de | oct. 4, 2016

La Centrul pentru persoane vârstnice și cu handicap de la Nușeni a fost sărbătorită luni, 3 oct 2016,  Ziua Înternațională a Persoanelor Vârstnice.

Evenimentul a început cu slujba de sfintire a camerei mortuare. Serviciul religios a fost oficiat de Protopopul Becleanului, părintele Doru Vicențiu Zinveliu, alături de preoții  Dacian Antal din Nușeni si Ioan Aurel Rus, preotul misionar al centrului.

Vârtnicii internați în acest centru s-au putut bucura în continuare de  un program folcloric sustinut de artiștii formației „Dor românesc” a Centrului Județean pentru Cultură Bistrița Năsăud.

La sărbătoare au fost prezente oficialități locale și județene, ne-a transmis  părintele Ioan Aurel Rus, preot misionar la Centrul pentru vârstnici din localitatea bistrițeană Nușeni.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...