„Ziua Porților Deschise” la Teatrul Național „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca/secretar literar Emma Pedestru

de | mart. 26, 2024

Teatrul Național „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca va organiza în data de 27 martie, în intervalul orar 11:00 – 21:00, a XIV-a ediție a Zilei Porților Deschise. Evenimentul marchează „Ziua Mondială a Teatrului”.

Invitată la Radio Renașterea, dna Emma Pedestru, secretar literar al prestigioasei instituții de cultură clujene, ne-a vorbit despre tradiția evenimentului dar și despre surprizele pregătite. Astfel, spectatorii mari și mici se vor putea bucura de multitudinea manifestărilor oferite de spațiul teatrului, într-o nouă lumină: ateliere, tururi ghidate de actori, o repetiție deschisă a spectacolului „A douăsprezecea noapte sau Cum doriți”, un concert Ada Milea și multe altele pentru toate vârstele.

Prezența specială a acestei ediții a Zilei Porților Deschise va fi actrița Coca Bloos, care va avea un dialog cu Ștefana Pop-Curșeu, teatrolog și directoarea artistică a Teatrului Național „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca, dar și cu publicul prezent.

Toate detaliile întregului eveniment, le regăsiți ascultând interviul de mai jos.

 

Radio Renasterea
Radio Renasterea
„Ziua Porților Deschise” la Teatrul Național „Lucian Blaga" din Cluj-Napoca/secretar literar Emma Pedestru
Loading
/

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

„O poveste de teatru Față/Verso”| actrița Narcisa Pintea

„O poveste de teatru Față/Verso”| actrița Narcisa Pintea

La Teatrul Național Lucian Blaga din Cluj-Napoca se va desfășura miercuri, 3 aprilie cu începere de la ora 19:00 „O poveste de teatru Față/Verso".  Este vorba despre o producție a Asociației Culturale Top Art N&A Cluj-Napoca, un eveniment aflat la prima ediție...

Aniversare Radio Cluj – 70 de ani  | Manager Bogdan Roșca (AUDIO)

Aniversare Radio Cluj – 70 de ani | Manager Bogdan Roșca (AUDIO)

Radio Cluj – parte a Societății Române de Radiodifuziune, a aniversat 70 de ani de la primul semnal în eter, un moment special pe care Radio Renașterea l-a marcat prin invitația pe care a lansat-o managerului instituției, dl Bogdan Roșca-Zasmescu, de a ne vorbi despre...