Câte vieți salvează un donator de sânge sau ce implică procesul în sine?

de | aug. 24, 2022

Dragi prieteni, ediția de față a dialogului cu pr dr. Bogdan Chiorean, directorul Centrului de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie”, din Cluj-Napoca, aduce câteva lămuriri cu privire la subiectul donării de sânge.

Încercăm să răspundem la câteva întrebări, precum: ce presupune, cum se desfășoară, cine poate dona sau care sunt impedimentele/beneficiile donării de sânge.

Pace și bucurie!

Cultura vieții
Cultura vieții
Câte vieți salvează un donator de sânge sau ce implică procesul în sine?
Loading
/

DISTRIBUIE

<a href="https://radiorenasterea.ro/author/pr-robert-kovacs/" target="_self">Pr. Robert Kovacs</a>

Pr. Robert Kovacs

Absolvent al studiilor de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. În prezent, doctorand în cadrul aceleiași instituții de învățământ superior. Redactor la Radio Renașterea și preot paroh la Parohia Ortodoxă „Sfântul Silvestru” din Cluj-Napoca.

Emisiuni recente

Când va fi sfârșitul lumii? Ce ne spune Biblia? P5

Când va fi sfârșitul lumii? Ce ne spune Biblia? P5

Programul de aprofundare a învățăturii biblice „Să învățăm și să citim împreună Sfânta Scriptură”, susținut de Pr. Prof. Univ. Dr. Stelian Tofană, este difuzat la Radio Renașterea în fiecare zi de marți de la ora 19:00.   Focul apare ca element transformator la...

Călăuzirea duhovnicească în BOA

Călăuzirea duhovnicească în BOA

Despre călăuzirea duhovnicească în BOR - tema despre care vom vorbi în această emisiune. O temă care privește pe toți cei interesați de viața spirituală de mântuire . A cere călăuzirea cuiva este un act de smerenie dar și un gând bun cu privire la creditul pe care îl...