Credința, la Mitropolitul Antonie Bloom

de | nov. 21, 2022

Despre mitropolitul Antonie de Suroj sau Antonie Bloom s-a discutat foarte mult în ultimii ani. Cărțile sale, majoritatea traduse în limba română, se găsesc în librăriile din țara noastră și sunt accesibile publicului larg. Cuvântările sale aduc multă bucurie mai ales pentru că, mitropolitul Antonie a avut o abordare foarte pastorală a principalelor teme ce țin de viața creștinului ortodox. Astfel, împreună cu lect.univ.dr.Gabriel Noje, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, ne-am propus să abordăm aceste teme în cadrul dialogurilor noastre radiofonice, să reflectăm asupra lor și să tragem câteva concluzii folositoare penrtu noi, cei de azi.

De data aceasta, despre credință, în viziunea mitropolitului Antonie Bloom.

Pace și bucurie!

Cultură, morală, societate
Cultură, morală, societate
Credința, la Mitropolitul Antonie Bloom
Loading
/

DISTRIBUIE

<a href="https://radiorenasterea.ro/author/pr-robert-kovacs/" target="_self">Pr. Robert Kovacs</a>

Pr. Robert Kovacs

Absolvent al studiilor de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. În prezent, doctorand în cadrul aceleiași instituții de învățământ superior. Redactor la Radio Renașterea și preot paroh la Parohia Ortodoxă „Sfântul Silvestru” din Cluj-Napoca.

Emisiuni recente

Perioada Triodului

Perioada Triodului

Perioada Trodului este un timp de rugăciune mai intensă, de ascultare mai atentă a Sfintelor Scripturi, o perioadă de pocăință și de înmulțire a faptelor bune, în special a milosteniei arătată față de cei în nevoie, față de cei săraci. Triodul ne cheamă la pocăință și...