Dumnezeu și sinceritatea credinței – Preasfințitul Ignatie – Seară duhovnicească A.S.C.O.R. Cluj-Napoca

de | mart. 26, 2019 | Actualitatea religioasă

Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români – Filiala Cluj Napoca (A.S.C.O.R. Cluj) organizează în perioada Postului Mare serile duhovniceşti pentru studenţi şi publicul larg. Conferinţele, cu o tradiţie de peste 20 ani, ne invită şi ne învaţă să pătrundem mai adânc în trăirea spiritualităţii creştin ortodoxe, mai ales în perioada de post şi rugăciune pe care o aduce Postul Mare.

Ciclul serilor duhovniceşti din acest Post vor debuta joi, 28 martie 2019 cu invitarea Preasfințitului Părinte Ignatie, episcopul Hușilor. Preasfințitul Ignatie va participa la ora 18.00 la slujba Pavecerniţei Mari de la Catedrala Mitropolitană, la sfârşitul căreia va rosti un cuvânt de învățătură, urmând ca la ora 20:00 la amfiteatrul de la Facultatea de Chimie (Str. Arany Janos, 14) să se întâlnească într-un dialog cu tinerii. Tema întâlnirii va avea titlul: “Dumnezeu și sinceritatea credinței”

Dumnezeu și sinceritatea credinței – Preasfințitul Ignatie – Seară duhovnicească A.S.C.O.R. Cluj-NapocaDumnezeu și sinceritatea credinței – Preasfințitul Ignatie – Seară duhovnicească A.S.C.O.R. Cluj-Napoca

Dumnezeu și sinceritatea credinței – Preasfințitul Ignatie – Seară duhovnicească A.S.C.O.R. Cluj-Napoca