Prețuim familia | Oastea Domnului, la centenar

de | dec. 1, 2023

Subiectul emisiunii „Oastea Domnului la Centenar” din luna noiembrie este unul generic: „PREȚUIM FAMILIA”. Invitații emisiunii sunt Pr. Prof. Univ. Dr. STELIAN TOFANĂ și Dl. LIVIU BALTĂ – primul invitat, părintele profesor fiind cunoscut radio ascultătorilor noștri ca unul ce desfășoară o activitate rodnică atât în Biserică, cât și în lume, aici și pretutindeni unde este invitat. De data aceasta părintele Profesor Stelian Tofană este prezent în emisiune ca Președinte de onoare a Organizației Creștine AGAPE, al cărei director executiv este domnul LIVIU BALTĂ, un antreprenor de succes.

Fiecare lucru sau fiecare acțiune omenească are o poveste. Așa și Organizația Creștină PREȚUIM FAMILIA – numită Agape, adică Dragoste Jertfelnică – are o poveste. Site-ul de promovare a Organizației arată este un ONG înființat în 2009 care oferă resurse pentru creșterea copiilor (parenting), căsătorie și familie. Scopul este ca să ajute oamenii să prețuiască și să iubească mai mult familia, oferind speranță pentru viitor. Oferă părinților și soților informații de specialitate și sfaturi utile pentru a lua decizii înțelepte atât în ceea ce privește creșterea și educarea copiilor cât și pentru a forma familii mai sănătoase, mai frumoase și mai puternice.

Pe noi ne interesează, cu predilecție, tema FAMILIEI CREȘTINE, pentru că atâta timp cât vorbim despre Familie în Biserică năzuim să avem un viitor bun. De fapt, tot ce facem trebuie ancorat și legat de lucrarea Duhului Sfânt în Biserică, cu atenție sporită pe Taina Spovedaniei și a Împărtășaniei.

Măsura familiei este măsura credinței sau familia noastră ne este la măsura credinței noastre, le fel cum societatea în care trăim este urmare firească a vieții morale sau imorale din familiile noastre.

Radio Renasterea
Radio Renasterea
Prețuim familia | Oastea Domnului, la centenar
Loading
/

DISTRIBUIE

<a href="https://radiorenasterea.ro/author/prileapetru/" target="_self">Pr. Petru Ioan Ilea</a>

Pr. Petru Ioan Ilea

Preot, doctor în teologie, hirotonit preot de către Preasfințitul Vasile Someșanul în data de 6 septembrie 2004 pe seama Centrului de Îngrijire și Asistență din Cluj-Napoca, Protopopiatul Cluj II unde a slujit până la data de 15 mai 2010 când a fost transferat la Parohia ,,Schimbarea la Față” din Cluj-Napoca unde slujește în prezent.

Emisiuni recente

Despre perioada Triodului

Despre perioada Triodului

Pe parcursul celor zece săptămâni ale perioadei Triodului (denumirea vine de la cartea de cult folosită la strană în aceste săptămâni - Triod, gr. „triodion”, trei ode sau imne, întrucât cântările Utreniei sunt structurate în câte trei cântări), începând cu Duminica...